Wat zeggen anderen over trainer Hans Fredriksz?

De Masterclass Praktijkgericht PMO wordt verzorgd door Hans Fredriksz. Hans is een ervaren trainer die mensen, teams en organisaties ondersteunt in het ontwikkelen van hun competenties.

De loopbaan van Hans is ooit begonnen in de ICT als netwerkspecialist.  Daarna heeft hij zich verder ontwikkelt als projectmanager en diverse training en consultancy functies. Sinds 1999 is Hans trainer en coach geweest bij een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland, met een specialisme en uitgebreide ervaring op het gebied van projectmanagement en vernieuwende trainingsmethoden.

Zijn betrokkenheid met het vakgebied blijkt ook uit zijn verbinding met de grootste vakvereniging voor projectmanagement: IPMA-NL. In zijn rol als Community Manager heeft hij 8 jaar lang bedrijven, actieve leden en specialisten bezocht en onderling met elkaar verbonden. Dankzij zijn ervaring met het organiseren van events, kennis-bijeenkomsten en masterclasses weet jij exact wat er zich afspeelt in het vakgebied.

Wat anderen zeggen over trainer Hans Fredriksz:

“Hans is enthousiast en geeft je de ruimte om onderling te discussiëren en vragen te stellen. Zijn trainingen zijn ontzettend interactief.”

“Hans gebruikt veel afwisselende werkvormen en is een leuke en aanstekelijke verteller.”

“Hans is een enthousiaste trainer die de stof interessant en leuk kan brengen.”

“Hans stemt continu af met de cursisten of de training aan de verwachting voldoet. De trainingen zijn interactief en sluiten aan bij een ieders werksituatie. Hans is gedreven, druk, inlevend en inspirerend. “

“Hans maakt tijdens zijn trainingen geen gebruik van PowerPoint, maar van een flip-over. Wat een verademing”

“Hans is een fijne trainer met vakkennis en gevoel voor humor. Trainingen op deze manier brengen is een gave.”

Meld je nu hier aan voor de Masterclass Praktijkgericht PMO

OVERZICHT NIEUWS