6 redenen om deel te nemen aan de Masterclass Praktijkgericht PMO

De Masterclass Praktijkgericht PMO is bedoeld voor de beginnende of meer ervaren Projectmanagement Officer, Projectcoördinator, Process- en Productconsultant, Projectassistent, Project Support, Directie-assistent en Office Manager werkzaam in een Project Management Office en die behoefte heeft aan meer theoretische onderbouwing, erkenning en certificiering van vakmanschap.

6 redenen om deel te nemen aan de Masterclass Praktijkgericht PMO

 • Ervaren trainer
  Laat je inspireren door trainer Hans Fredriksz. Hans is een ervaren trainer die mensen, teams en organisaties ondersteunt in het ontwikkelen van hun competenties. Sinds 1999 is Hans trainer en coach geweest bij een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland, met een specialisme en uitgebreide ervaring op het gebied van projectmanagement en vernieuwende trainingsmethoden.
 • Agile programma
  Uniek aan de masterclass is dat de persoonlijke en individuele praktijksituatie van de deelnemer rondom PMO centraal staat. Voorafgaand aan de start van de masterclass wordt een online intake gedaan. De input uit deze intakes vormt de basis van het programma.
 • Visie
  Tijdens de masterclass leer je om PMO van operationeel niveau naar tactisch en/of strategisch niveau te brengen en van traditioneel naar agile.
 • Inzichten
  Tijdens de masterclass maar je kennis met de meest moderene en agile manieren van samenwerken en projectmanagement. Je leert de positie van een PMO te herkennen en de toegevoegde waarde van jouw rol daarin. Je bewijst jouw toegevoegde waarde in projectmatige omgevingen.
 • Dialoog en actie
  Gedurende de masterclass ga je in gesprek met trainer Hans Fredriksz en mede-deelnemers en ga je aan de slag met jouw persoonlijke en individuele praktijksituatie.
 • Internationale erkenning
  De masterclass bestaat uit vier dagen waarin jouw situatie rondom PMO centraal staat. Een mogelijke volgende stap is internationala erkenning door middel van het IPMA-PMO certificaat. Dit certificaat is erkend in meer dan 70 landen en bevestigt jouw expertise. Tijdens een optionele aanvullende vijfde dag bereid trainer Hans Fredrikz je optimaal voor op de (zelf)studie en het officiële IPMA-PMO examen.

Deelnemen
Wil jij ook aan de slag met jouw eigen praktijksituatie? Meld je dan hier aan. Kom je met meerdere personen vanuit dezelfde organisatie? Profiteer dan van de aantrekkelijke kortingsacties.

OVERZICHT NIEUWS